Vill du få koll på dina maskiner? Koppla ihop dem!

Det har aldrig varit enklare att hålla koll på dina maskiner. Anslut bara en Husqvarna-sensor så vet du alltid var maskinerna är, hur mycket de har använts, när de behöver service eller bytas ut och mycket mer. Du har alltid full kontroll från din dator, surfplatta eller smartphone. Och om du använder Husqvarnas professionella robotgräsklippare behöver du inte ens installera en sensor.

Spåra alla på kartan

Håll alltid koll på var din utrustning senast befann sig. Varje gång en maskin med en sensor är nära en smartphone eller surfplatta som kör appen registreras dess plats. Om du letar efter någon utrustning behöver du bara titta på kartan för att ta reda på om den är i förrådet, på service eller ute på fältet och arbetar. Husqvarnas robotgräsklippare har inbyggd GPS och anslutningsmöjligheter, så att de alltid kan spåras.

All din utrustning på ett ställe

Förlita dig inte på pappersarbete. Med Husqvarna Fleet ServicesTM kontrollerar du bara maskinlistan och vet exakt hur många maskiner du har av varje typ. Ge dem unika namn så att du enkelt kan skilja dem åt. Du kan lägga till sensorer på all sorts utrustning, även maskiner från andra tillverkare.

Se när och hur mycket du har använt den

Vet du hur mycket du faktiskt använder olika typer av utrustning? Titta bara på maskinens användningsrapport så ser du exakt när och hur mycket du har använt den, för värdefull insikt i verksamheten under hela säsongen. Detta gör att du kan ta kontroll över dina utrustningskostnader och se till att du har rätt maskiner för arbetet. Du kan också få värdefull vägledning i hur du kan planera arbetet bättre för att öka din effektivitet och produktivitet.

Håll allting i toppskick

Sensorerna mäter exakta motortimmar för varje maskin. Genom att titta i systemet kan du alltid avgöra varje maskins faktiska ålder och servicehistorik samt de totala investerings- och reparationskostnaderna. Det gör det lättare att veta när det är dags att byta ut den mot en ny. Dessutom kan du få aviseringar när en maskin behöver service, så att du kan underhålla den i tid, istället för att vänta tills du behöver reparera den och riskera oplanerade driftstopp.

Dina robotgräsklippare är redan anslutna

Inga externa sensorer behövs – Husqvarnas professionella 500-serie, samt X-line 300- och 400-serien, har inbyggd anslutning. Allt du behöver är ett abonnemang på Husqvarna Fleet ServicesTM (med Husqvarnas 500-serie medföljer det som standard), och du kan enkelt spåra och styra dem, var du än befinner dig.

Intresserad? Kontakta oss så berättar vi mer om denna tjänst!

Tags: ,