Kärcher TransPro 4260

Den nya generationen redskapsbärare.

Kompakt, smidig och mycket miljövänlig redskapsbärare i storleken mellan 3440 och 5080 med den stora redskapsbärarens alla fördelar, kraftig ram, rejäl motor och hög effekt för att kunna driva många olika effektiva redskap för användning året om.

Teknik

Mycket flexibel och smidig men samtidigt kraftfull med hög lastvikt i förhållande till maskinstorleken. Med kompakta mått och mycket miljövänlig Yanmarmotor kommer TransPro 4260 med sina många redskapsval bland annat passa bra för innerstadens utmaningar.

Komfort och ergonomi

Rymlig hytt av toppklass, suverän runt-om-sikt och ergonomiskt placerade reglage med ny tydlig display där all info är samlad, gör arbetet både säkert och produktivt. Låg ljudnivå, smidig färdpedal och klimatanläggning.

Effektivitet

Anpassningsbar maskin byggd för att lätt kunna utrustas med ett otal redskap som passar för hela året. Ett redskapsval som sticker ut är städutrustningen med mycket kraftiga borstar och stor uppsamlare.

Miljö

Mycket miljövänlig och bränslesnål 42 hk Yanmar common rail diesel. TransPro 4260 är den första i sitt segment som är förberedd för Euro steg 5:s emmissionskrav med partikelfilter och elektronisk insprutning.

Ekonomi

Högkvalitativa komponenter, lättåtkomliga servicepunkter och rikstäckande auktoriserade verkstäder som får fortlöpande utbildning ger dig som användare trygghet och bästa driftsekonomi.

Kontakta oss för demonstration

Kontakta våra säljare
för rätt val av maskin

Joakim Duhrin
Joakim Duhrin, Vimmerby 0492-798 53 Maila mig
Johan Rydén
Johan Rydén, Vimmerby 0492-798 51 Maila mig
Jan Johansson
Jan Johansson, Jönköping 036-290 22 39 Maila mig

  Intresserad?

  Tekniska data

  Tillverkningsland:
  Tyskland
  Motorfabrikat:
  Yanmar
  Motoreffekt:
  42 hk / 30,9 kW
  Antal cylindrar:
  3
  Drivmedel:
  Diesel
  Transmission:
  Hydrostat
  Drivsystem:
  4WD
  Styrning:
  Midjestyrning. Hydraulisk servostyrning.
  Längd:
  2990 mm
  Bredd:
  1170 mm
  Höjd med hytt:
  1980 mm
  Hastighet:
  25 km/h