Kärcher City-cleaner MC 80

Imponerar med sin miljövänlighet

Sopmaskinen MC 80 i kompaktklassen imponerar med sin miljövänlighet, den största hytten i klassen med en luftvolym på 1,45 m³ och det intuitiva driftskonceptet.

Med MC 80 tillämpas tekniken från mycket stora maskiner nu i klassen kompakta sopmaskiner. Behållaren på 800 liter för sopat material med tillhörande vattencirkulationssystem har t.ex. tagits fram med hjälp av datorstödda CFD-simuleringar, 2-borstsystemet har individuell borstkontroll och lyftning, den raka sugkanalen förhindrar effektivt igensättningar och sugmunnen är placerad i hjulkonturen där den är skyddad mot slag. Den utmärkta standardutrustningen kan kompletteras med diverse tillbehörssatser, som en tredje sidoborste, en ogräsborste, flexibel slang eller högtryckstvätt. När det gäller arbetskomforten får MC 80 höga poäng med en hytt som är störst i sin klass, perfekt runtomsikt och intuitiv och ergonomisk layout av knappar och reglage.
Praktiska detaljer som ett låsbart förvaringsutrymme, flaskhållare och USB-laddningsport ingår också.

Intuitivt driftkoncept från 3,5-tonsklassen

Armstöd med ergonomiskt integrerad kontrollpanel för intuitiv användning. Snabbstart med en knapptryckning. Individuell styrning möjlig för alla funktioner. Individuell borstkontroll och lyft ökar precisionen.

Maximal arbetskomfort

Den största hytten i klassen med 360° panoramavy, ergonomisk och transparent. Fönster på båda sidor, låsbart förvaringsfack, USB-laddningsuttag och flaskhållare. I- och urstigning på båda sidor för maximal flexibilitet vid arbete.

Den högsta sopningsstandarden

Lättmonterat 2-borstsystem med individuell styrning och lyftning. Behållare på 800 liter för sopat material, med vattencirkulationssystem och en färskvattentank på 185 liter. Extra tillbehörssatser som en tredje sidoborste eller ogräsborste kan fås som tillval.

Kontakta oss för demonstration

Kontakta våra säljare
för rätt val av maskin

Joakim Duhrin
Joakim Duhrin, Vimmerby 0492-798 53 Maila mig
Johan Rydén
Johan Rydén, Vimmerby 0492-798 51 Maila mig
Jan Johansson
Jan Johansson, Jönköping 036-290 22 39 Maila mig

  Intresserad?

  Tekniska data

  Motorfabrikat:
  Yanmar
  Drift – ström (kW/Hk):
  26 / 35
  Dieselpartikelfilter:
  ja
  Max. lutning (%) :
  25
  Soplåda (l) :
  1000
  Färskvattentank (l) :
  190
  Vikt, tom (kg):
  1875
  Längd:
  3237 mm
  Bredd:
  1070 mm
  Höjd med hytt:
  1980 mm
  Hastighet:
  25 km/h