Kärcher City-cleaner MC 50 Advanced Comfort

Innovativt sugsystem

Tack vare luftkonditioneringen och det verktygsfria snabbytessystemet för tillbehör erbjuder sopsugmaskinen MC 50 Adv Comfort maximal komfort och enastående sopningsresultat året runt.

Det innovativa sugsystemet på vår sopsugmaskin C 50 Adv Comfort bygger på komplexa, datorstödda CFD-flödessimuleringar. Resultatet: utmärkt sopningsresultat och lågt slitage tack vare intelligenta lösningar. Den raka sugkanalen minimerar till exempel risken för igensättningar markant. Samtidigt går det att enkelt ta bort sugröret mellan sugmunnen och avfallsbehållaren utan verktyg för att direkt åtgärda felet. Eller det flytande rullsopningssystemet med belastningsavlastning och hydrauliskt flytläge: systemet ger ett jämnt anläggningstryck och därför optimal sopningsnivå även på ojämna ytor. Och sist men inte minst, en automatiskt öppnande grovsmutslucka som möjliggör avlägsnande av löv, förpackningsavfall och till och med flaskor. Allt hamnar i en robust avfallsbehållare i rostfritt stål, vars kapacitet på 500 liter kan utnyttjas fullt ut. Maskinen kan användas året runt och har även ett system för snabbt och verktygsfritt byte av tillbehör för gräsklippning, snöröjning eller sandning, samt luftkonditionering för maximal arbetskomfort.

Parallellogramstyrt borstsystem

Pendelupphängd sopmekanism med belastningsavlastning och hydrauliskt flytläge för ett jämnt anläggningstryck. Optimalt sopningsresultat även på ojämn mark. Låg bränsle- och vattenförbrukning samt mindre avgaser och lägre ljudnivå.

Rak sugkanal

Minimerar risken för igensättning. Sugröret mellan sugmunnen och avfallsbehållaren kan dras ut med hjälp av två handtag – inga verktyg behövs.

Automatisk grovsmutslucka

Öppnas automatiskt för större föremål och stängs igen så snabbt som möjligt. Garanterar perfekt sugresultat utan några rester.

Kontakta oss för demonstration

Kontakta våra säljare
för rätt val av maskin

Joakim Duhrin
Joakim Duhrin, Vimmerby 0492-798 53 Maila mig
Johan Rydén
Johan Rydén, Vimmerby 0492-798 51 Maila mig
Jan Johansson
Jan Johansson, Jönköping 036-290 22 39 Maila mig

  Intresserad?

  Tekniska data

  Motorfabrikat:
  Yanmar
  Drift – ström (kW/Hk):
  26 / 35
  Dieselpartikelfilter:
  ja
  Max. lutning (%) :
  25
  Soplåda (l) :
  1000
  Färskvattentank (l) :
  190
  Vikt, tom (kg):
  1875
  Längd:
  3237 mm
  Bredd:
  1070 mm
  Höjd med hytt:
  1980 mm
  Hastighet:
  25 km/h