Kärcher Belos TransPro 5080

Den nya generationen redskapsbärare.

Den nya generationen redskapsbärare från Kärcher Belos. TransPro 5080 är en helt ny redskapsbärare med mängder av nya finesser som våra duktiga och mycket erfarna ingenjörer har tagit fram, denna gången tillsammans med användarna, våra kunder. Kärcher Belos har ytterligare en gång lyckats att skapa en komplett redskapsbärare för professionella användare med mycket höga krav. TransPro 5080 är en klassledare från start, allt är genomtänkt in i minsta detalj.

Teknik

TransPro 5080 har en robust ram med integrerade hjulmotorer, midjestyrning och rejält med PTO-kraft. På sommaren räcker kraften till att driva ett tremeters klippdäck och på vintern går det att t.ex. driva en stor snöslunga.

Komfort och ergonomi

Vibrationsfri och rymlig säkerhetshytt, låg ljudnivå, bra sikt, kompressorstol, servostyrning, AC och värme ger en omtänksam förarmiljö. De funktions- och färgkodade reglagen är till stor hjälp för att styra maskin och redskap med precision och effektivitet.

Effektivitet

TransPro 5080 är byggd för att med lätthet kunna användas året om. Det breda sortimentet av top-of-the-line redskap som snabbt kan skiftas, ökar flexibiliteten väsentligt.

Miljö

Stark och kraftfull dieselmotor från Kubota med direkt bränsleinsprutning på 49 hk ger låga driftskostnader. Kubotadieseln är extremt miljövänlig och uppfyller de mycket stränga normerna EURO steg 3A.

Ekonomi

Högkvalitativa komponenter bidrar till hög driftsäkerhet och lång livslängd. Alla servicepunkter är enkla att komma åt vilket ger lättilgänglig service och underhåll. Mycket lönsam investering tack vare hög nyttjandegrad med låga timkostnader.

Besök leverantör

Kontakta våra säljare
för rätt val av maskin

Anders Svahn
Anders Svahn, Vimmerby 0492-798 53 Maila mig
Kristian Eriksson
Kristian Eriksson, Jönköping 036-290 22 39 Maila mig
Johan Rydén
Johan Rydén, Vimmerby 0492-798 51 Maila mig
Mathias Öhrling
Mathias Öhrling, Jönköping 036-290 22 35 Maila mig

  Intresserad?

  Tekniska data

  Tillverkningsland:
  Tyskland
  Motorfabrikat:
  Kubota
  Motoreffekt:
  49 hk / 36,5 kW
  Antal cylindrar:
  4
  Drivmedel:
  Diesel
  Transmission:
  Hydrostat
  Drivsystem:
  4WD
  Styrning:
  Midjestyrning. Hydraulisk servostyrning.
  Längd:
  2830 mm
  Bredd:
  1368 mm
  Höjd med hytt:
  1999 mm
  Vikt:
  1650 kg
  Hastighet:
  40 km/h