C 70 TC Redskapsbärare

En dynamisk körupplevelse

C 70 TC är en redskapsmaskin med rymlig styrhytt för 2 personer och imponerar med otroligt grepp och maxlutning. Dubbeldrivningens huvudkomponenter är 4 kraftfulla hjulmotorer, intelligent hydraulstyrning och greppelektronik som automatiskt byter mellan fyrhjulsdrift och tvåhjulsdrift liksom mellan olika driftprogram, beroende på körsituationen. Resultatet är en extremt dynamisk körupplevelse och låg bränsleförbrukning som sparar både tid och pengar. Du får även klassiska och uppskattade Holder-funktioner: Ramstyrning, hydraulisk lastkompensation på hjulen, mekaniska differentialspärrar, den mekaniska kraftuttagsaxeln framtill och den 3-dimensionella frontlyften möjliggör åretruntanvändning på den högsta professionella nivån. Den extra sittplatsen innebär flera fördelar och fler möjligheter i användningen – att ha en person till ombord kan i många situationer spara ett extra fordon, vilket alltså ökar effektiviteten. Passageraren kan även utföra mindre arbetsuppgifter med handhållna enheter medan föraren kan koncentrera sig på att styra fordonet.

Flexibla alternativ för fordonstyper, utförande och utbyggnad

Flexibel i användning med ett stort antal kraftfulla tillvalsredskap. Två större fästområden framtill och baktill samt ett tredje för ledade redskap. Snabbkopplingssystemet gör att 1 person kan byta redskap ensam utan några som helst verktyg.

Ergonomisk och bekväm hytt

Perfekt miljö i styrhytten oavsett väder med AC, värmare och roterande luftfläktar. Hytt för 2 personer med gott om utrymme för passageraren. 360° panoramavy ger fri sikt över arbetsytan och gör att du kan manövrera säkert.

Mycket enkel service

Motorluckan kan tiltas hydrauliskt och kan därmed användas för tiltning med ledade maskiner. Tankarna går att svänga ut på båda sidorna vilket underlättar rengöring och service.

Kontakta oss för demonstration

Kontakta våra säljare
för rätt val av maskin

Joakim Duhrin
Joakim Duhrin, Vimmerby 0492-798 53 Maila mig
Johan Rydén
Johan Rydén, Vimmerby 0492-798 51 Maila mig
Jan Johansson
Jan Johansson, Jönköping 036-290 22 39 Maila mig

  Intresserad?

  Tekniska data

  Tillverkningsland:
  Tyskland
  Motorfabrikat:
  Yanmar
  Motoreffekt:
  42 hk / 30,9 kW
  Antal cylindrar:
  3
  Drivmedel:
  Diesel
  Transmission:
  Hydrostat
  Drivsystem:
  4WD
  Styrning:
  Midjestyrning. Hydraulisk servostyrning.
  Längd:
  2990 mm
  Bredd:
  1170 mm
  Höjd med hytt:
  1980 mm
  Hastighet:
  25 km/h