C 55 SC Redskapsbärare

Optimal manövrerbarhet

C 55 SC är en trogen följeslagare oavsett om det gäller trädgårdsskötsel eller vinterunderhåll. Maskinen fungerar lika bra både på och av vägen och har alla funktioner som vi förväntar oss av multifunktionella redskapsfordon från Holder: Ramstyrningen garanterar optimal manövrerbarhet, precision och stabil körriktning. Mindre kraft går åt till att manövrera, vilket möjliggör precisionsarbete nära kanter som samtidigt ser till att inte skada marken. Detta är ett kompakt arbetsfordon med 3 fästområden som möjliggör en mångsidig användning. Flera arbetsmoment kan utföras på en och samma gång och styrs från den rymliga och bekväma styrhytten. Den imponerande hydrostatiska fyrhjulsdriften låter hastigheten kontrolleras helt steglöst och ryckfritt. Fjäderelement på fram- och bakaxlarna skapar en mjuk gång även vid terrängkörning. En viktig säkerhetsfunktion för C 55 SC är lastkompensationen på hjulen: Detta gör att alla 4 hjulen alltid har kontakt med marken, även i brant och ojämn terräng eller vid körning över hinder.

Flexibla alternativ för fordonstyper, utförande och utbyggnad

Flexibel i användning med ett stort antal kraftfulla tillvalsredskap. Två större fästområden framtill och baktill samt ett tredje för ledade redskap. Snabbkopplingssystemet gör att 1 person kan byta redskap ensam utan några som helst verktyg.

Ergonomisk och bekväm hytt

Perfekt miljö i styrhytten oavsett väder med AC, värmare och roterande luftfläktar. 360° panoramavy ger fri sikt över arbetsytan och gör att du kan manövrera säkert. Med dörrar på båda sidor kan du alltid stiga på och av på den sidan som är vänd bort från vägen.

Mycket enkel service

Motorluckan kan tiltas hydrauliskt och kan därmed användas för tiltning med ledade maskiner. Tankarna går att svänga ut på båda sidorna vilket underlättar rengöring och service.

Kontakta oss för demonstration

Kontakta våra säljare
för rätt val av maskin

Joakim Duhrin
Joakim Duhrin, Vimmerby 0492-798 53 Maila mig
Johan Rydén
Johan Rydén, Vimmerby 0492-798 51 Maila mig
Jan Johansson
Jan Johansson, Jönköping 036-290 22 39 Maila mig

  Intresserad?

  Tekniska data

  Tillverkningsland:
  Tyskland
  Motorfabrikat:
  Yanmar
  Motoreffekt:
  42 hk / 30,9 kW
  Antal cylindrar:
  3
  Drivmedel:
  Diesel
  Transmission:
  Hydrostat
  Drivsystem:
  4WD
  Styrning:
  Midjestyrning. Hydraulisk servostyrning.
  Längd:
  2990 mm
  Bredd:
  1170 mm
  Höjd med hytt:
  1980 mm
  Hastighet:
  25 km/h