Bemab G1 och G2

Bemabs bogserade sopmaskiner är lättmanövrerade och smidiga. De är proffs inom sina arbetsområden och mycket omtyckta bland fastighetsbolag, parkförvaltningar och andra aktörer. Grundkonstruktionen med direkt inkast har utvecklats med kvalitet, funktion och kapacitet som ledande begrepp.

Att sopmaskinerna är utan elevator leder till en bättre driftsekonomi. Dammbildningen dämpas effektivt genom ett väl avpassat vattensystem för respektive modell. Detta är två mycket avancerade men användarvänliga maskiner.

image

Fjärås

Fjärås frontsopmaskin finns för de flesta kompaktmaskiner och lastmaskiner/traktorer. Fjärås frontsopmaskinen levereras som sopvals eller komplett med uppsamlare, sidoborste och vattentank. Hydrauliken finns i olika utförande. Basic, med ett dubbelverkande uttag (sopar/tömmer) eller Proffs där du kan välja rotationsriktning, varvtal m.m. inifrån hytten. Du väljer utrustningsnivå efter dina egna behov!

image

Stensballe

Stensballes kvalitetsaggregat finns i flera olika modeller och bredder. Från den lättare och enklare HF/LF-sopen till den stora och kraftiga FF/SP-sopen.

Finns i modeller med både hydraulisk eller mekanisk drift med arbetsbredder från 120 cm till 300 cm.

  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

P Olssons

Vi erbjuder borstaggregat från P.Olssons i Linderöd. De finns med både mekanisk, och hydraulisk drift i många olika varianter – även för bakmontering. Vi har även sopaggregat för fyrhjulsdrivna motorcyklar och andra arbetsfordon.

image

Siringe

Hydrauldrivet sopaggregat med unik följsamhet mot marken. Sopvalsen har en gasfjäder som håller konstant marktryck och därmed automatisk borstinställning, vilket ger mycket lågt borstslitage.

image

Tuchel

Rejäla borstaggregat från tyska Tuchel. Finns i en mängd varianter/modeller med både mekanisk och hydraulisk drift, i bredder från 120 till 290 cm.

https://youtu.be/s0vOXnWlqOA

image