Om Mek & Maskin

AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner har över 35 års erfarenhet av att saluföra och serva markvårdsmaskiner. Vår affärsidé är att erbjuda maskiner av hög kvalitet och en mycket god verkstadsservice. Våra kunder ska finna oss pålitliga och snabba med att uppfylla deras behov av goda maskinfunktioner. Kunderna finns främst inom offentlig verksamhet men också bland egna företagare och privatpersoner.

Mek & Maskin Markvårdsmaskiner AB huvudkontor i Vimmerby, samt en fullserviceanläggning i Jönköping. Tillsammans är vi ca 17 anställda och omsätter 45 miljoner kronor årligen. AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner, Vimmerby och Jönköping, är en del av Kärcher-koncernen sedan 1 maj 2020.

Företaget har utvecklats under åren från att från början varit en ren serviceverkstad till att vara totalleverantör av maskiner, tillbehör, reservdelar och service.

 

Utbildning

Ger rätt kunskaper till din personal.

För att få ut högsta produktivitet av både din personal och dina maskiner krävs det rätt kunskaper. Vi kan därför erbjuda ert företag en skräddasydd utbildning baserat på er maskinpark, både på handburet såsom tunga maskiner.

Utbildningen ger deltagarna ökade kunskaper inom:

  • Daglig tillsyn
  • Handhavande
  • Säkerhet och ergonomi

Försäljning

Vi säljer både nya och begagnade markvårdsmaskiner och redskap. Vi ordnar med finansiering, t.ex. avbetalning, hyra och leasing. Vi hjälper dig även med försäkring med mera!

Försäkring


Om olyckan är framma kan du känna dig trygg – och slippa driftsstopp i din verksamhet. Vi erbjuder i samarbete med Länsförsäkringar Jönköping är en oslagbar och generös maskinskadeförsäkring till ett oslagbart pris.

Finansering

Vi har ett tätt samarbete med Siemens och Nordea Finans och erbjuder finansiering till företag, föreningar, organisationer och enskilda näringsidkare i form av avbetalning, leasing och långtidsuthyrning med mycket förmånliga villkor. För privatpersoner och enskilda näringsidkare kan vi erbjuda räntefri avbetalning via Santander Consumer Bank.