Om Mek & Maskin

AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner har över 35 års erfarenhet av att saluföra och serva markvårdsmaskiner. Vår affärsidé är att erbjuda maskiner av hög kvalitet och en mycket god verkstadsservice. Våra kunder ska finna oss pålitliga och snabba med att uppfylla deras behov av goda maskinfunktioner. Kunderna finns främst inom offentlig verksamhet men också bland egna företagare och privatpersoner.

Mek & Maskin Markvårdsmaskiner AB huvudkontor i Vimmerby, samt en fullserviceanläggning i Jönköping. Tillsammans är vi ca 17 anställda och omsätter 45 miljoner kronor årligen. AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner, Vimmerby och Jönköping, är en del av Kärcher-koncernen sedan 1 maj 2020.

Företaget har utvecklats under åren från att från början varit en ren serviceverkstad till att vara totalleverantör av maskiner, tillbehör, reservdelar och service.

Utbildning


Ger rätt kunskaper till din personal.

För att få ut högsta produktivitet av både din personal och dina maskiner krävs det rätt kunskaper. Vi kan därför erbjuda ert företag en skräddasydd utbildning baserat på er maskinpark, både på handburet såsom tunga maskiner.

Utbildningen ger deltagarna ökade kunskaper inom:

  • Daglig tillsyn
  • Handhavande
  • Säkerhet och ergonomi

Jobba hos Mek & Maskin


Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare, utmaningar och samarbetsformer. Är du rätt kvinna eller man för oss? Skicka in ett personligt brev och CV till info@mek-maskin.com