Nyhetsarkiv

Storleverans av Ferris

ÖSK väljer Ferris när det investeras i nya gräsklippare.  Vi fick förtroendet att leverera tre exemplar av en av marknadens snabbaste och mest komfortabla Zero-Turn-klippare.

Hösten närmar sig med stormsteg

Det är hög tid att se över utrustningen för lövhantering. Behöver du hjälp, tveka inte att kontakta oss. I lövsvängen erbjuder vi bland annat: K-Sugen Lövsug / lövlastare, monteras på befintlig vagn eller ny vagn. K-Vagnens lövborstar för frontmontering K-Blåsen hydrauldriven lövblås STIHL lövblåsar handhållna/ryggburna Husqvarna lövblåsar handhållna/ryggburna Reservdelar, slitdelar och tillbehör till alla ovanstående… Läs mer

Leverans av K-Heat Maxi och Ferris gräsklippare

Mullsjö Bostäder effektiviserar verksamheten med snabbare gräsklippning med en Ferris 3200 spakstyrd åkgräsklippare och effektivare ogräsbekämpning med en K-Heat Maxi ogräsbekämpningsmaskin. Vi på Mek & Maskin tackar för förtroendet att få leverera!

Leverans till Huskvarna Pastorat

Huskvarna Pastorat väljer Stama Mini-truck – en liten smidig maskin för hantering av t.ex. jordmassor. Perfekt till kyrkogårdar och liknande!

Byarum väljer Giant lastmaskin

Oslagbar sikt och lyftkapacitet som är enorm i förhållande till maskinens egenvikt – detta är några av de egenskaper som Giant V452 HD X-Tra besitter och några av orsakerna till att Byarums Pastorat valde Giant när det var dags att skaffa kompaktlastare. Vi tackar för förtroendet att få leverera ytterligare ett exemplar av denna fantastiska… Läs mer