image

Husqvarna

Husqvarna erbjuder ett stort utbud av gräsklippare och olika klippmetoder – en del har till och med fyrhjulsdrift. Oavsett vilka utmaningar du står inför kommer du att få jobbet gjort med förstklassiga resultat.


image

Klippo

Den kallas för Evighetsmaskinen.

Historierna är många om Klippo-maskiner som bara går och går för att till slut gå i arv till nästa generation. Den helgjutna aluminiumkåpan roastar inte, tål stora påfrestningar och är kanske Klippos främsta kännetecken. Men det är inte bara kåpan som är byggd för att hålla i evighet. Motorerna, drivningen, handtagen och hjulen med mera är faktorer som bidrar till namnet Evighetsmaskin. Vi säljer samtliga Klippos gräsklippare.


image

STIHL

Klipp gräset utan avgaser, tyst och utan sladd. Med en batterigräsklippare från STIHL går det både snabbt och med ett perfekt resultat. Energin kommer från de högkvalitativa STIHL Lithium-Ion batterierna i COMPACT och PRO serien. De är lätta att köra, transportera och förvara med sin kompakta konstruktion. I sortimentet finns både batteriklippare som samlar upp gräset och batteridrivna bioklippare.