Finansiering

Finansiering för företag, organisationer och föreningar

Processen är enkel. Du som kund väljer maskin. Sedan hjälper Mek & Maskin dig med resten. Det kan handla om att köpa, hyra eller att leasa en maskin. Tack vare ett mycket bra samarbete med både Siemens eller Nordea Finans kan Mek & Maskin erbjuda företag, enskilda näringsidkare, organisationer och föreningar en mängd anpassade finansierings-lösningar som gör att du som kund får större ekonomisk valfrihet och kan utnyttja din utrustning på ett lönsammare sätt. Det handlar helt enkelt om rätt finansiering i rätt läge. Förutom att köpa en maskin finns andra lösningar, som leasing av en maskin eller att hyra den.

Att leasa en maskin

En lösning med leasing av maskin har fördelen att du som kund behåller ditt kapital. Vårt erbjudande är kundanpassat och mycket flexibelt. Vi kan lägga upp betalningen på tre, fem eller ännu fler år. Du får en fast månadskostnad, inga överraskningar. Vi erbjuder också en möjllighet att baka in service i leasingavtalet. Det innebär att vi ser till att maskinen är servad och genomgången inför säsongen. Om du som kund har ett visst behov av en individuell lösning på leasingavtalet, så kan vi alltid diskutera detta.

Du kan också hyra en maskin

Då hyr du en funktion, med möjlighet att teckna serviceavtal. I dessa fall erbjuder vi även förlängd garanti, vilket ger dig ökad driftsäkerhet. Du vet vad det kostar varje månad. Som exempel kan du hyra en funktion i tre år och sedan uppdatera till en ny maskin till i stort sett samma kostnad, beroende på om du vill ha ytterligare utrustning.

Finansiering för privatpersoner

I samarbete med Santander Consumer Bank erbjuder vi även räntefri avbetalning för privatpersoner och enskilda näringsidkare upp till 100.000 kr.
Vi erbjuder en snabb hantering av finansieringen. För oss är det viktigt att kunna erbjuda den lösning som passar dig bäst
Fördelarna med finansiering är många:
  • Ni kan utnyttja maskinerna direkt, utan att betala hela kostnaden vid investerings-tillfället.
  • Ni kan investera när det behövs, istället för att behöva vänta på att få loss pengar ur kassan (kostnaden kan föras från investeringsbudgeten till driftsbudgeten
  • Ni kan snabbt lägga till eller uppgradera utrustning under kontraktets löptid.
  • För bästa driftsäkerhet kan ni teckna serviceavtal hos oss.