Gianni Ferrari Turbo 1-2-4

Turbo 1-2-4 toppklassen av Gianni Ferraris uppsamlande maskiner garanterar fantastisk prestande under alla förhållanden, med säkerheten först.

Dessa maskiner har konstruerats och byggts med hänsyn till säkerhet och tillförlitlighet under alla arbetsförhållanden. Maskinen och relevant utrustning har genomgått olika tester och kontroller som tillhandahålls i EEG-reglerna för säkerhet, buller, vibrationer och elektromagnetiska fält. Ett flertal komponenter finns installerade på maskinen för att garantera maximal säkerhet.

TURBO 1 – TURBO 1W – KOMPAKT OCH KRAFTFULL

Det senaste tillskottet i sortimentet är extremt effektivt på plan mark eller i områden med mindre sluttningar. En kraftfull 3-cylindrig dieselmotor och en stor fläkt möjliggör mycket hög skärhastighet och en mycket bra skärkvalitet även med högt, vått gräs.

En 1100 liters högtippande ( 210 cm.)uppsamlingsbehållare gör jobbet extremt produktivt. Mycket kompakt, tar sig enkelt fram förbi hinder och på smala stigar.

Turbo 1W är försedd med patenterad HTC ™ (Hydrostatic Traction Control) fyrhjulsdrift för perfekt dragkraft i hårda sluttningar.

TURBO 2 – 4 – FÖR HÖGSTA EFFEKTIVITET

Turbo 2 och 4 har samma funktioner som Turbo 1 men med en kraftfullare 4-cylindrig dieselmotor och en 1300 liters uppsamlingsbehållare. Den större behållaren ökar produktiviteten: en fotbollsplan med tjockt och vått gräs kan klippas och samlas inom en timme, med en klippkvalitet som ligger mycket nära den som en cylinderklippare åstadkommer
Turbo 4-modellen har fyrhjulsdrift och HTC-VD ™ -system för perfekt körning även i de tuffaste backarna.

TURBO 2 – 4 CRUISER – HÖGSTA KOMFORT

Turbo 2-4 Cruiser-modellerna har en rymlig, vibrationsdämpad hytt. Värme- och luftkonditionering är standard, tillsammans med elektronisk transmissionskontroll, vilket gör Turbo Cruiser extremt bekväm för långvarig användning under alla väderförhållanden.

TURBO 4 FIFTY – FÖR MAXIMAL FRAMKOMLIGHET OCH KRAFT

Oslagbar i områden med kuperad terräng. Den låga tyngdpunkten möjliggör säker klippning även på sluttningar, där många gräsklippare inte räcker till. En 50 hk motor, en 2-stegs hydrostatisk växellåda som maximerar dragkraft och hastighet under överföringen, en 1400 liters uppsamlingsbehållare ger maskinen topprestanda.

  Intresserad?

  Kontakta oss för demonstration

  Kontakta våra säljare
  för rätt val av maskin

  Joakim Duhrin
  Joakim Duhrin, Vimmerby 0492-798 53 Maila mig
  Johan Rydén
  Johan Rydén, Vimmerby 0492-798 51 Maila mig
  Jan Johansson
  Jan Johansson, Jönköping 036-290 22 39 Maila mig